Yeni Yerleşen lisansüstü öğrencilerimize hayırlı olsun.

Kayıt süreci ile ilgili bilgilendirme notu için tıklayınız.

Yerleşme durumlarınızı BAŞVURU MODÜLÜNDEN Görebilirsiniz. Başvuru modülüne girdiğinizde BAŞVURULARIM menüsünden yerleştiğiniz programı ve o programdaki numaranızı görebilirsiniz. BU MODÜL ÜZERİNDEN ÖĞRENCİ OLARAK KAYDINIZI YAPABİLİRSİNİZ.

Asil olarak yerleşenler için kayıt tarihleri: 12-14 Eylül 2022

(kayıtlar Başvuru modülü üzerinden online olarak yapılacaktır. )

Türk öğrenciler için evrak teslimi yapılmamaktadır. Online kaydınızı modül üzerinden tamamladığınızda aktif öğrenci olacaksınız. Kaydınızı tamamladıktan sonra öğrencilik sürecininz E-kayıt sayfasından sürdülecektir.

Yeni kayıt olan öğrencilerin KİMLİK KARTLARI dönem başladıktan sonra talep edilecektir ve kartlar basıldıktan sonra gerekli duyurular Web sayfamızdan yapılacaktır. Takip ediniz.

Süreçle ilgili olarak sorularınız olursa fbebasvuru@gaziantep.edu.tr mail adresine yazabilirsiniz.