• Enstitümüz Lisansüstü programlarına TC Uyruklu öğrenci alımı için, 2019-2020 Öğretim Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Başvuruları 28 Mayıs 2019-30.06.2019 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır.

• İlan metni, Başvuru koşulları ve kontenjan bilgilerini öğrenmek için tıklayınız.

• Öğretim dili İngilizce olan Yüksek Lisans Programlara başvuru yapan adaylardan Yabancı Dil Belgesi bulunmayanlara yönelik Yabancı Diller Yüksekokulunda muafiyet sınavı yapılacaktır. Bu sınava online başvuru sisteminde "Üniversitenin dil sınavına gireceğim" seçeneğini işaretleyenler katılabilecektir.

• Doktora programlarına başvurularda Yabancı Dil Belgesi zorunlu olup Yabancı Diller Yüksekokulu' nun yapacağı muafiyet sınavına giremeyeceklerdir.