Enstitümüz Lisansüstü programlarına TC uyruklu öğrencilerin kesin kayıtları, 16-19 Temmuz 2019 tarihleri arasında Fen Bilimleri Enstitüsü Binasında bulunan Öğrenci İşleri Bürosuna yapılacaktır.

Programlara yedek olarak yerleşen öğrenciler, asil kabul edilenlerden kayıt yaptırmayanlar belirlendikten sonra ilan edilerek 22-23 Temmuz 2019 tarihleri arasında kayıt yaptırabilecektir.

Kesin kayıtları yapılan öğrencilerin ders kayıtları ise, 09-13 Eylül 2019 tarihleri arasında online olarak yapılabilecektir.

Lisansüstü Kesin Kayıtta İstenen Belgeler aşağıda verilmiştir.

Tezli Yüksek Lisans Programları

6. ALES belgesinin aslı ve fotokopisi

7. İngilizce eğitim yapan programlar için yabancı dil yeterliliğini gösteren belge (Üniversitelerarası kurul tarafından kabul edilen YDS eşdeğeri sınavlardan alınan belge veya Gaziantep Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu tarafından yapılan muafiyet sınavı sonucunu gösterir belge veya %100 İngilizce eğitim aldığını gösterir belge)

Tezsiz Yüksek Lisans Programları