• Telefon: +90 342 317 19 00

TÜBİTAK BİDEB 2244 SANAYİ-DOKTORA PROGRAMI

TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı kapsamında Gaziantep Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü ile Süper Film Ambalaj Sanayi Ticaret A.Ş.’nin birlikte yürüteceği projeye aşağıda belirtilen Doktora programları için Türkiye Cumhuriyeti uyruklu bursiyer öğrenciler alınacaktır.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2244- Sanayi Doktora Programı kapsamında Doktora bursiyerlerimiz 25.800 TL/ay tam burs, 7.200 TL/ay kısmi burs alacaktır. Ayrıca, 2244-Sanayi Doktora Programı kapsamında desteklenen bursiyerlerimiz, “BİDEB 2250-Lisansüstü Bursları Performans Programı”na başvuru yapmaları durumunda performans kriterlerine göre 8.700 TL/Ay'a kadar ek burs alabileceklerdir.

Program ile ilgili detaylı bilgi için https://tubitak.gov.tr/tr/burslar/lisansustu/egitim-burs-programlari/2244-sanayi-doktora-programi

Doktora Programı

Bilim Dalı